Tijdsduur: 1 uur en 15 Minuten

Prijs: €87,50

Afspraak makenBehandelingen

Warm aan te brengen peel-off-masker, verrijkt met voedende en revitaliserende actieve ingrediënten, dat de warmte vasthoudt voor een echt Cocoon-effect en een totaal comfort.

Zorgt voor een echte stralende teint, de huid is helder en glad. De huid is gevoed, comfortabel en levendig. Beschermt de huid tegen tekenen van veroudering.

"HERFST-WINTER" COCOONBEHANDELING

  • Comfort, voeding en revitalisatie.
  • Zachtheid, stralendheid en regeneratie.

MEER INFORMATIE: DE SEIZOENEN EN DE HUID

HERFST

In de natuur is de herfst het tijdstip waarop het plantensap op raakt, de bladeren geel worden en op de grond vallen. Dit gebeurt ook met alle vloeistoffen in het lichaam.

Huid: Alle levende organismen, de omgevingslucht en onze huid worden droog: de huid kan niet langer doeltreffend vechten tegen de uitdrogende effecten van de wind en de dalende temperaturen.

De hoornlaag die in de zomer als een zelfbeschermende maatregel is verdikt, en als resultaat ziet ze er dof, grof en diep veranderd uit. Pigmentatie verliest haar effen teint, de gelaatstrekken tonen sneller tekenen van vermoeidheid dan in andere seizoenen.

Het is tijd om te vernieuwen, te scrubben en de huid te herstellen en de teint te egaliseren, die vaak onregelmatig wordt na de zomer.

Gezondheid: Het lichaamsorgaan dat in de herfst het meest wordt beïnvloed zijn DE LONGEN.

De longen zijn een echt schild tegen externe agressies en gevoelig voor droogte. De stem verandert en verliest haar kracht. Er kan een droge hoest optreden, de huid en de haren worden droog en men wordt droeviger.

Het is noodzakelijk om het lichaam van binnenuit te hydrateren en tegelijkertijd de huid langs buiten te behandelen.

WINTER

De winter is een seizoen dat wordt gekenmerkt door een gebrek aan energie in onze omgeving:
koudere temperaturen, lagere intensiteit van het zonlicht.

Huid: De opperhuid moet haar reserves gebruiken om het lichaam te beschermen tegen de koude omgeving. De huid wordt snel droog waardoor gevoeligheid en zwakte wordt onthuld. De belangrijkste functie – het lichaam beschermen tegen de omgeving en de verstrijkende tijd – wordt geremd.

De huid die ontdaan is van energie, kan haar ondersteunende rol niet langer vervullen.

De gelaatstrekken verslappen, de gezichtsovaal wordt minder gedefinieerd.

Het is nodig om de huid comfort te bieden terwijl ze de vroege tekenen van veroudering bestrijdt met herstellende en verstevigende acties.

Gezondheid: Het lichaamsorgaan dat in de winter het meest wordt beïnvloed zijn DE NIEREN.

Dit is de batterij die de levenskracht van het lichaam bevat. Als de levensstijl niet aan dit seizoen wordt aangepast, raakt de batterij snel leeg en werkt het lichaam aan een suboptimaal niveau.  Als resultaat kan in het boven- en onderlichaam het gevoel van blokkering en spanning ontstaan.

We moeten ons afstemmen op de natuur, ons tempo veranderen en de nieren helpen hun vitale energie te behouden.

OM PERFECT IN BALANS TE KOMEN MET UW LICHAAM
PAST U UW HUIDVERZORGING AAN DE SEIZOENEN AAN.
DE HUID EN HET LICHAAM WORDEN VERSTERKT VOOR LANGDURENDE GEOPTIMALISEERDE RESULTATEN.

Resultaat van seizoensbehandeling

Zorgt voor een echte stralende teint, de huid is helder en glad. De huid is gevoed, comfortabel en levendig. Beschermt de huid tegen tekenen van veroudering.